Star Mobile Robot

Snelle implementatie

Alles zelf onder controle

Met de robothardware en de status in realtime beschikbaar, beschikt de star mobile robot over een uitstekende zelfcontrole en een snelle foutdiagnose

Automatisch opladen

De STAR kan automatisch teruggaan naar de laadstapel om op te laden, wat ervoor zorgt dat de robot de hele dag 7 * 24 werkt en een snelle reactie met hoge frequentie tussen taken uitvoert.

Cobot Star - procobot

Star mobile

Star robot is een verplaatsbare robot, die materialen tussen verschillende  werkposities kan oppakken en transporteren. Met deze slimme robot kan het aantal  te gebruiken robots worden verminderd en de flexibiliteit van de productielijn verbeterd.

Star is een zes-assige collaboratieve robot, inclusief een zogeheten ‘vision-systeem’ en ‘force control-grijper’.

Procobot adviseert & implementeert

Bent u opzoek naar een automatiseringsoplossing, systeem integratie of een stand-alone Cobot? Procobot adviseert, engineered en implementeert de best passende oplossing. Ook voor onderhoud, vernieuwing en instandhouding zijn wij u graag van dienst.

Wij zijn gespecialiseerd in Automatisering, Robotisering en Machineveiligheid. Met onze kennis dragen wij graag ons steentje bij om uw project tot een succes te maken.

 

Welke cobot past bij jou

Volledige installatie

Onderhoud

Het aanschaffen van een cobot heeft verschillende voordelen.
Een cobot ondersteunt uw werknemers op een veilige manier in hun werkproces, omdat hij is uitgerust met een camera. Hierdoor kan hij locaties en objecten herkennen en hiernaar handelen.

Veiliger & voordeliger
Daarnaast beschikt de robot over belangrijke veiligheidsmaatregelen, waardoor hij direct naast mensen kan worden ingezet. Een veiligheidsstop is één van deze maatregelen. Uw medewerker kan de robot zelfstandig tegenhouden, zodat hij stopt met bewegen. Bovendien levert het toepassen van robotica-technieken een aanzienlijke besparing op in tijd en kosten.

Door de flexibiliteit van een robot kan hij constant presteren en een hoge kwaliteit leveren.

Technische specificaties Star Mobile Robot

Procobot ontzorgt

Procobot creëert maatwerk oplossingen voor het robotiseren van uw productie. Collaboration in de puurste vorm, door samenwerking met robots, leveranciers, partners en natuurlijk U als klant.

Wij adviseren graag welke cobot het beste aansluit op uw bedrijf en toepassingen.

Bel ons op 030-2072870, mail naar info@procobot.nl of vul ons contactformulier in.